LAY GEWÜRZE

1920 m. Įmonės „Lay Gewürze“ istorija prasidėjo 1920 metais Bad Kissingene (Bavarija), kai broliai Augustas ir Fridrichas Lay pradėjo prieskonių importo ir konservavimo druskos gamybos verslą. Vėliau, 1928 metais, prie verslo prisijungė jaunesnieji broliai – Karlas ir Hermanas. Nuo to laiko įmonė pakeitė pavadinimą į „Conservierungssalz-Fabrik-Gewürzmühle Gebrüder Lay“
1960 m.

Bendrovė sparčiai auga tiekdama prieskonius, prieskonių mišinius bei funkcinius mišinius Europoje. Dėl stabilios sėkmės ir augimo pradėta plėsti gamybą, todėl 1961 m. atidaryta nauja moderni gamykla.

1989 m.

 

Nauja era įmonės istorijoje prasidėjo 1989 metais, kai įmonė tapo uždarąja akcine bendrove ir įmonei vadovauti pradėjo generalinis direktorius ir akcininkas Karl-Heinz Dittmer. Dėl savo aukšto profesinio lygio ir išskirtinės charizmos jis išvedė įmonę į pasaulinę rinką.

1996 m.

Nauji produktai nustebina ir užkariauja rinką. Tai išskirtiniai produktai, pagaminti iš augalinių aliejų su prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis, pavadinti „Marinol“. Daugiau nei 50 rūšių marinatų skiriasi savo skonio kompozicija, spalvų gama, aromatu, pasižymi stabilumu ir blizgesio išlaikymu. Marinatai užtikrina puikų skonį kulinarijos gaminiams iš mėsos, paukštienos, žuvies ir jūros gėrybių.

2008 / 2009 m.

Po daugiau nei trejus metus trukusių planavimo ir statybos darbų, įmonė persikėlė į naujas gamybos patalpas su modernia laboratorija, technologijų plėtros centru. Nauja gamykla įsikūrė Queienfelde (Tiuringija), pramonės zonoje ir užima daugiau kaip 43 000 m2 plotą.
Moderni, atitinkanti aukščiausius kokybės reikalavimus gamyba, naujovių įgyvendinimas, leidžia patenkinti klientų poreikius įvairiose pasaulio šalyse.

 
 
 

Siųskite užklausą