Aliejiniai marinatai

Marinoliai – aliejiniai prieskonių mišiniai, kurie suminkština mėsą ir tokiu būdu sutrumpina kepimo laiką.

Kulinariniai gaminiai, paruošti su marinoliais, bus nepriekaištingos kokybės, skonio ir išvaizdos.

 Visų mišinių vartojimo normos yra vienodos: didkepsniams, kepsniams, šonkauliams ir kitiems stambiais gabalais supjaustytiems mėsos kepsniams, žuviai rekomenduojama ~50–60g/kg, o troškiniams, *befstrogenams*, šašlykams, guliašui ir kitiems smulkiai supjaustytiems patiekalams ~ 60–70 g/kg. Su šiais mišiniais marinuotus kepsnius labai patogu kepti kepsninėje, ant grotelių, taip pat keptuvėje bei orkaitėje.

 Marinuotus pusgaminius galima užšaldyti šaldiklyje, nes šių marinatų sudėtyje nėra vandens.

 Marinoliai sufasuoti plastikiniuose kibirėliuose po 3,5 kg. Laikymo sąlygos: nuo +2 °C iki +20 °C.

  

*Mariclean* – nauji prieskoniniai aliejiniai marinatai tik iš natūralių kokybiškų produktų:

  -          be konservantų;

  -          be pridėtinių skonio stipriklių;

  -          be sintetinių aromatų ir mielių ekstraktų;

  -          be sukietintų riebalų (be hidrintų riebalų);

  -          be palmių riebalų;

  -          be laktozės;

  -          be alergenų;

  +    su jūros druska;

 

 

Siųskite užklausą